Angol nyelv

Az óvodában használt társalgási nyelv a magyar és az angol. A minden nap magyar, valamint angol nyelvű játékos kezdeményezés teszi a gyermekek anyanyelvi és idegen nyelvi szókincsét, nyelvi műveltségét színesebbé, tartalmassá, használatát egyre tudatosabbá. Élvezetes, mókás és könnyed angolórák, a Magyarországon egyedülálló Angol Kalauz program - az Oktatási Hivatal (EMMI) által akkreditált rendszer - alapján.

A gyerekek első éveikben több nyelvet is képesek akár anyanyelvi szinten elsajátítani. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy gyerekkorban az agysejtek közötti kapcsolatok száma sokszorosa a serdülőkor utáninak.
Azok a gyerekek, akik ebben az időszakban több nyelvvel találkoznak, rugalmasabbak, befogadóképesebbek, mint egynyelvű társaik.

A korai nyelvtanulás megalapozza a későbbi nyelvtanulást, elősegíti a magabiztos, gátlásoktól mentes, stressz nélküli nyelvhasználatot.

A  gyerekek a dalokból, történetekből sokat megtudnak az idegen ország szokásairól, nyitottá válnak más nyelvek és kultúrák iránt.