Bemutatkozunk

Üdvözlöm!

A Busy Bee International Kindergarten intézményét 1989-ben a Parents for Children Alapítvány alapította a korai idegennyelv-elsajátítás pedagógiai módszerének kidolgozása céljából.

Az eredetileg a XII. ker. -ben működő Busy Bee jogutódja, a Telkiben található Busy Bee Angol Sportóvoda új , akadálymentesített  410 négyzetméteres kétszintes épülettel ,  500 négyzetméteres belső udvarral, exkluzív környezettel  rendelkező épületben fogadja a gyermekeket.

Az óvoda épületét eredetileg is gyermekekkel foglalkozó intézménynek tervezték,Az alsó szinten saját uszodával,14 méter hosszú , különböző mélységű  medencével, tágas aulával, a felső szinten 3 tágas, világos csoportszobával rendelkeznek,melyek sokszínűek, korszerűek, tükrözik a bennük dolgozók személyiségét, egyéniségét. Berendezési tárgyaink esztétikusak, a gyermekek kényelmét szolgálják, az adott korcsoportnak megfelelőek. Felszereltségeikkel sokféle tevékenységet, fejlesztési lehetőséget biztosítanak a gyermekek számára.  50 négyzetméteres tornateremmel, teniszpályával,zenei és egyéb szolgáltatásra, tehetséggondozásra alkalmas külön kistermekkel rendelkező épületünkben egész tanévben nyitottak vagyunk az érdeklődő szülők és szakemberek számára.

Az intézményünkben dolgozó pedagógusok jól képzettek, pedagógiai asszisztensek, technikai dolgozók is rendelkeznek a munkakörükhöz szükséges végzettséggel.

Intézményünk  2,5 éves kortól fogadja a gyerekeket és  iskoláskorig gondoskodik a korosztálynak megfelelő nevelési programról.

Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez igazodik.

Napi négyszeri, a gyermekek életkorának megfelelő táplálkozást biztosítunk.

Nyitva tartás:

Hétfőtől - Péntekig
8:00 - 17:00

A nyári és egyéb tanítási szünetek ideje alatt is fogadjuk a gyerekeket.

Egész évben folyamatos a beiratkozás, bejelentkezni, időpontot kérni az óvoda megtekintésére a +36 30 952-7553 tel-as tefonszámon lehet.

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekükkel együtt!

 

Sugár Andrea

óvodavezető